Ik ben al meer dan vijftien jaar hobby fotograaf. Ik ben gestart met een Nikon F301 spiegelreflexcamera en ik gebruik momenteel een Nikon D500, een Nikon D300 en Nikon 1V1. Ik fotografeer normaal gesproken als zogenaamd ‘vrij werk’ macro & close-up onderwerpen, en ook landschappen en natuur. Soms fotografeer ik ook architectuur.

Sinds 2016 ben ik ook professioneel begonnen met het fotograferen van mensen; dat vind ik een geweldig leuke uitdaging. Voor glamour en beauty portretten en headshots gebruik ik een kleine studio setting, die ik ook makkelijk naar andere locaties mee kan nemen. Daarnaast doe ik ook heel graag bruiloftsfotografie, evenementenfotografie, productfotografie en bedrijfsfotografie.
Ook gebruik ik, waar nodig, Adobe Lightroom en Photoshop om mijn foto’s precies dát gevoel te geven dat ik vooraf voor ogen had.

Bedrijfs- en productfotografie blijf ik een van de leukste vormen van fotografie vinden. Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond ben ik en blijf ik altijd geïnteresseerd in bedrijven, hun mensen, hun processen en hun klanten, en ik vind het dan ook geweldig om dit vast te kunnen leggen én ervan te leren! Denk hierbij aan foto’s voor websites, mailings of een productcatalogus. Daarnaast maak ik ook graag professionele profielfoto’s / headshots voor bijvoorbeeld LinkedIn.

Ik hoop dat mijn foto’s u aanspreken; voel u vrij om een bericht achter te laten. Hopelijk wilt u ook met mij samenwerken om mooie foto’s voor u te maken. Als u ook door mij foto’s wilt laten maken, zowel van uw organisatie en processen, als ook van u zelf of uw medewerkers, of in het algemeen, neem dan even contact met mij op via de Contact-pagina. Ik ben benieuwd wat ik voor u kan betekenen.

Rob van der Post

RCP Photography
www.rcpphotography.nl